Doğal Köy Ürünleri İle Nasıl Bir Araya Geliyoruz?
top of page

Doğal Köy Ürünleri İle Nasıl Bir Araya Geliyoruz?

Kadınların Elinden olarak Anadolu’nun dört bir yanındaki kadın kooperatifleri tarafından üretilen doğal köy ürünleri ile sofralarınıza sağlık ve lezzeti taşıyoruz.

Bir çoğumuzun çocukluk günlerinde kalan doğal ve lezzetli meyve kuruları, reçeller, peynir çeşitleri ve birçok doğal köy ürünleri Kadınların Elinden ile bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.

Organik ve doğal köy ürünlerini kadın istihdamını destekleyen bir sosyal girişim projesi kapsamında nihai tüketiciyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aynı zamanda sağlıklı beslenmek isteyenlere doğalı deneyimleme imkanı sunarken köy kooperatiflerimizi de destekliyoruz.

Kadınların Elinden olarak birbirinden lezzetli ve geleneksel yöntemlerle kurutulmuş meyveleri kilitli özel ambalajlarında ve uygun gramajlarında sunarak her an ulaşılabilir olmayı ve eşsiz lezzetli doğal sütler ile hazırlanmış salamura çökelek ve peynir çeşitlerimizi doğal köy ürünlerinin izini sürenlerle buluşturmayı ve lezzeti sofralarınıza taşımayı hedefliyoruz.

Genel olarak doğal köy ürünleri çeşitlerimiz;

  • Peynir Çeşitleri

  • Zeytinyağı ve Zeytin Çeşitleri

  • Turşu Çeşitleri

  • Baharat Çeşitleri

  • Kuru Meyveler

  • Reçel ve Marmelatlar

  • Bitki Çayı Çeşitleri

altında sunulmakta olup şuan Hatay, Zonguldak ve Ankara illerindeki seçili kadın kooperatiflerinin el emeği ile elde edilmektedirler.

Doğal köy ürünlerini doğalı deneyimlemek ve zengin Anadolu lezzetlerini sofrasına taşımak isteyenlerin beğenisine sunduğumuz bu özel girişimde amacımız daha fazla sağlıklı beslenme tutkunları ile birlikte daha fazla kadın kooperatifi ile işbirliği yaparak ülkemizin üreten kadın gücünü ve tarımsal üretimi desteklemektir.




Biz Kimiz?


Kadınların Elinden sadece bir e-ticaret platformu değildir.

Kurucularından biri de bir kadın girişimci olan ve özellikle Anadolu’da doğal köy ürünleri üretimi yapan ve ürettiği kıymetli lezzetleri nihai tüketici ile buluşturması için Pazar yeri sorunu yaşayan kadın üreticilere destek olmayı hedefleyen bir sosyal girişim projesidir.

Birbirinden lezzetli doğal köy ürünleri, şeker ilavesiz meyve kuruları, koruyucu içermeyen süt ürünleri ve reçeller ile turşu ve bitki çayı çeşitleri ve çok daha fazlası için sizi bu doğal dünyaya, doğalı deneyimlemeye davet ediyoruz.

Artık biliyorsunuz, doğal köy ürünleri ile doğalın peşinden koşan tutkulu nihai tüketicilerin yeni buluşma noktası biziz.

Takipte kalmaya devam edin…

565 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page