Kadınları Elinden Sağlığınıza Yarayacak Corona Paket Önerileri
top of page

Kadınları Elinden Sağlığınıza Yarayacak Corona Paket Önerileri

Güncelleme tarihi: 25 Ağu 2020



Corona Paket Önerileri. Sağlığımız bu aralar her zamankinden daha önemli. Sağlıklı sadece bedenimiz için değil ruhumuz için de çok iyi gelecek bir şey. Bu corona virüs sürecinde kendimizi güçlü ve mutlu hissetmenin yolları var. Biz de sizin için yaptığımız paket önerilerimizle sağlığınıza ve mutluluğunuza katkıda bulunmak istiyoruz. Corona Paket Önerileri aşağıda.


1.Sağlıklı Otlar Paketi

Bu paketimiz Adana, Rezene, Per Yavşan, Kişniş, Fesleğen, Halil İbrahim Kekiği Çayı olmak üzere 6 sağlıklı ottan oluşuyor. Havalar daha tam ısınmamışken ve hastalık etrafta kol gezerken bitki çayı içmek hem mutlu edici hem de bağışıklık güçlendirici bir seçenek


2. Vitamin Paketi

Vücudumuz düşmesin diye vitamin almak çok önemli. Hepimiz özellikle bu günlerde vitamin almanın birçok yolunu arıyor, eczanelerden vitamin hapları alıyoruz. Ama herkesin bildiği gibi vitamin almanın en güzel yolu besinlerin kendisinden almak. Biz de sizin için hem lezzetli hem eğlenceli hem de bol vitaminli bir paket hazırladık!


3. Hızlı İyileşme Paketi

Grip mi oldunuz? Kendinizi halsiz mi hissediyorsunuz? Lütfen çok endişelenmeyin. Ama tabii ki kendinizi hastalığın kollarına da teslim etmeyin. Bu süreçte kendimize iyi bakmamız çok önemli. Biz de sizin için hızlıca iyileşip kendinize iyi bakmanızı sağlayacak çok güçlü bir paket hazırladık.


4. Korunma Paketi

Tabii ki iyileşebiliyoruz diye tedbiri elden bırakmaya hiç gerek yok. Özellikle bu dönemde kendimizi korumak çok önemli. Bizim de önerimiz size adeta koruyucu kalkan olacak bu lezzetli paket.


5. Solunuma Yardımcı Paket

Biliyorsunuz ki Corana virüsün en belirgin etkilerinden biri solunumu etkilemesi. Tabii bu da insanlarda endişeye sebep oluyor. Biz de solunuma yardımcı olduğunu bildiğimiz ürünlerle doldurduğumuz bu paketle hem içinizi rahatlatacağına hem de vücudunuza iyi geleceğine inandığımız bir paket hazırladık. Bu paketle siz de rahat bir nefes alabilirsiniz.


6. Öksürüğe Çare Paket

Hem normal gribin hem de Corona virüsünün bir etkisi olan öksürük bu aralar çoğumuzun muzdarip olduğu bir şey. Boğazlarımızı iyice yıpratmadan önlem almak da çok önemli. Sizi bunun için hazırladığımız paketi incelemeye davet ediyoruz.


7. Bağışıklık Güçlendirici Paket

Hem corona virüsüyle hem de diğer hastalıklarla savaşmanın en etkili yolu bağışıklığımızı güçlendirmek. Siz güçlü olduktan sonra hiçbir hastalık size yaklaşamayacaktır. Bağışıklık güçlendirici paketimizle size bunun için bir öneri sunmaktan mutluluk duyuyoruz.


8. Çocuk Paket

Çocukları beslenme konusunda ikna etmek büyükleri ikna etmekten hep çok daha zor olur. Ne kadar sağlıklı olduğunu söyleseniz de beğenmedikleri şeyleri asla yediremezsiniz. Biz de hem sağlıklı beslenmelerini sağlayacak hem de tatlarını beğenecekleri bir paket hazırlamak istedik. Çocuklar ve çocuk kalanlar için!


Sizin için özenle hazırladığımız bu paketlerimizle size sağlık dolu günler diliyoruz!


52 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page